Seznam virov, dostopnih preko oddaljenega dostopa

Za podrobnosti o dostopu podržite kazalec miške nad .

Academic Search Complete
Academic Search Complete odd.d. (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)

AccessMedicine
AccessMedicine (Dostop z lokacij Medicinske fakultete UL. Oddaljen dostop za člane CMK z geslom)

ACM Digital Library
ACM (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)

AGRIS
AGRIS na OVID odd. d. (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje Biotehniške in Veterinarske fakultete UL)

Aluminium Industry Abstracts (AIA)
AIA (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za vse člane knjižnic UL, CTK in NUK)

American Chemical Society Journals
ACS Journals odd.d. (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)

American Physical Society (APS) Journals
APS Journals (Dostop z lokacij Fakultete za matematiko in fiziko, Medicinske fakultete, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje Fakultete za matematiko in fiziko, Medicinske fakultete, CTK in NUK)

Analytical Abstracts
Analytical Abstracts (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)

AnthroSource
AnthroSource (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)

Arts & Humanities Citation Index
Web of Science (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)

ASTM COMPASS
ASTM (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)

Avery Index to Architectural Periodicals
Avery Index (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za vse člane knjižnic UL, CTK in NUK)

BAUFO
BAUFO (Dostop brez omejitev)

biblos
biblos (Dostop z lokacij v NUK s članskim geslom. Oddaljen dostop za člane NUK)

Business Source Complete
BSC (Dostop z lokacij Ekonomske fakultete UL. Oddaljen dostop za študente in zaposlene člane Centralne ekonomske knjižnice)

Business Source Premier
Business Source Premier - vmesnik EBSCOhost (Dostopno z lokacij UL, CTK in NUK. Oddaljen dostop za člane knjižnic UL, CTK in NUK)

CAB Abstracts
CAB Abstracts* (Dostop z lokacij Biotehniške in Veterinarske fakultete UL. Oddaljeni dostop za študente in osebje Biotehniške in Veterinarske fakultete UL)

Ceramic abstracts
Ceramic Abstracts (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za vse člane knjižnic UL, CTK in NUK)

Chemical Hazards in Industry
Chemical Hazards in Industry (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)

CINAHL with Full Text
CINAHL with Full text (Dostop z lokacij Zdravstvene fakultete UL. Oddaljen dostop za študente in osebje ZF)

Cochrane Library
Cochrane Library (Dostop z lokacij Zdravstvene fakultete UL. Oddaljen dostop za študente in osebje ZF)

Communication & Mass Media Complete (CMMC)
CMMC (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za vse člane knjižnic UL, CTK in NUK)

Contemporary Authors
Literature Resource Center (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL in CTK ter vse člane NUK)

Copper Technical Reference Library
CTRL (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za vse člane knjižnic UL, CTK in NUK)

Corrosion Abstracts
Corrosion Abstracts (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za vse člane knjižnic UL, CTK in NUK)

Credo Online Reference Service, Academic Core Collection
Credo Online Reference Service, Academic Core Collection (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente, diplomante in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)

De Gruyter Online
De Gruyter (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL in CTK ter vse člane NUK)

Dentistry & Oral Sciences Source
Dentistry & Oral Sciences Source (Dostop z lokacij Medicinske fakultete UL. Oddaljen dostop za člane CMK z geslom)

DXplain
DXplain (Dostop z lokacij Medicinske fakultete UL. Oddaljen dostop za člane CMK z geslom)

eBook Academic Collection (EBSCOhost)
eBook Collection (EBSCOhost) (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za vse člane knjižnic UL, CTK in NUK)

EconLit with Full Text
EconLit with Full Text (Dostop z lokacij Ekonomske fakultete UL. Oddaljen dostop za študente in zaposlene člane Centralne ekonomske knjižnice)

Emerald Premier
Emerald (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente, diplomante in osebje UL, ki so člani knjižnic UL in CTK ter vse člane NUK)

Encyclopedia Britannica Online Academic Edition
Encyclopedia Britannica Online AE (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL in CTK ter vse člane NUK)

Encyclopedia of Library and Information Sciences
Encyclopedia of Library and Information Sciences (Dostop z lokacij Unverze v Ljubljani, CTK, NUK in SAZU. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL in CTK ter vse člane NUK)

Engineered Materials Abstracts (EMA)
EMA (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za vse člane knjižnic UL, CTK in NUK)

ERIC
ERIC na EBSCOhost odd.d. (Dostop z lokacij NUK. Oddaljen dostop za člane knjižnic UL)

Food Science and Technology Abstracts (FSTA)
FSTA odd.d. (Dostop z lokacij Biotehniške in Veterinarske fakultete UL. Oddaljeni dostop za študente in osebje Biotehniške in Veterinarske fakultete UL)

GreenFILE
GreenFILE odd. d. (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za vse člane knjižnic UL, CTK in NUK)

Grove Music Online/Oxford Music Online
Grovemusic odd.d. (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL in CTK ter vse člane NUK)

GVIN.com
GVIN.com (Dostop z lokacij FDV, EF in NUK. Oddaljeni dostop za študente in osebje EF ter člane NUK.)

Iconda
Iconda (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za vse člane knjižnic UL, CTK in NUK)

IEEE Xplore Digital Library
IEEE Xplore DL (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)

IOP Science (Institute of Physics Journals)
IOP Science (Institute of Physics Journals) (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)

IOS Press
IOS Press (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)

JapanKnowledge Lib
JapanKnowledgeLib (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)

Journal Citation Reports
JCR na Web of Science (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)

JSTOR
JSTOR (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)

Keesing’s World News Archive
Keesing’s World News Archive (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL in CTK ter vse člane NUK)

Kritisches Lexikon zur deutschsprachigen Gegenwartsliteratur - KLG
KLGonline (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL in CTK ter vse člane NUK)

L’Année philologique
Brepolis (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)

Library & Information Science Collection - LISC
LISC (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za vse člane knjižnic UL, CTK in NUK)

Library Literature & Information Science Full Text
Library Literature & Inf. Sci. FT odd.d. (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)

Library, Information Science & Technology Abstracts (LISTA)
LISTA odd.d. (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za vse člane knjižnic UL, CTK in NUK)

Linguistics Collection
Lingustics Collection (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za vse člane knjižnic UL, CTK in NUK)

Literature Resource Center
Literature Resource Center (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL in CTK ter vse člane NUK)

Loeb Classical Library
Loeb Classical Library (Dostop z lokacij Filozofske in Teološke fakultete ter NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje FF in TF ter člane NUK.)

MasterFILE Premier
MasterFILE Premier odd.d. (Dostop z lokacij NUK. Oddaljen dostop za člane knjižnic UL)

Materials Business File
Materials Business File (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za vse člane knjižnic UL, CTK in NUK)

Materials Science & Engineering Database
Materials Science & Engineering Database (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za vse člane knjižnic UL, CTK in NUK)

MEDLINE
Medline (EBSCOhost) (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za vse člane knjižnic UL, CTK in NUK)

METADEX
METADEX (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za vse člane knjižnic UL, CTK in NUK)

Military and Government Collection
Military and Government Collection (Dostop z lokacij FDV. Oddaljen dostop za študente in osebje Fakultete za družbene vede)

Natural Product Updates
Natural products updates (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)

nature.com
nature.com (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)

Naxos Music Library
Naxos Music Library (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za vse člane knjižnic UL, CTK in NUK)

Naxos Music Library Jazz
Naxos Music Library Jazz (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za vse člane knjižnic UL, CTK in NUK)

Naxos Music Library World
Naxos Music Library World (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za vse člane knjižnic UL, CTK in NUK)

Naxos Video Library
Naxos Video Library (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za vse člane knjižnic UL, CTK in NUK)

Newswires
Newswires (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za člane knjižnic UL, CTK in NUK.)

Oxford Academic Journals
Oxford Academic Journals (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za vse člane knjižnic UL, CTK in NUK)

Passport
Passport (Dostop z lokacij Ekonomske fakultete UL. Oddaljen dostop za študente in zaposlene člane Centralne ekonomske knjižnice)

Perinorm International
Perinorm (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)

Political Science Complete
Political Science Complete (Dostop z lokacij FDV. Oddaljen dostop za študente in osebje Fakultete za družbene vede)

PressReader
PressReader (Dostop z lokacij NUK. Oddaljeni dostop za člane NUK.)

ProQuest Central
ProQuest Central (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za vse člane knjižnic UL, CTK in NUK)

ProQuest Dissertations & Theses Global
ProQuest Dissertations (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za vse člane knjižnic UL, CTK in NUK)

Proquest e-book Central Business
e-books central (Dostop z lokacij Ekonomske fakultete UL. Oddaljen dostop za študente in zaposlene člane Centralne ekonomske knjižnice)

Proquest e-book Central Social Science
Proquest e-book central social science (Dostop z lokacij FDV. Oddaljen dostop za študente in osebje Fakultete za družbene vede)

ProQuest East Europe & Central Europe Database
ProQuest East Europe & Central Europe Database (Dostop z lokacij FDV. Oddaljen dostop za študente in osebje Fakultete za družbene vede)

ProQuest Social Science Database
ProQuest Social Sciences Database (Dostop z lokacij FDV. Oddaljen dostop za študente in osebje Fakultete za družbene vede)

PsycArticles
PsycARTICLES (Dostop z lokacij Ekonomske fakultete, Fakulete za družbene vede, Filozofske fakultete, Pedagoške fakultete in NUK. Oddaljeni dostop za študente, diplomante in zaposlene na Ekonomski f., F. za družbene vede, Filozofski f., Pedagoški f.in NUK.)

PsycInfo
PsycINFO (Dostop z lokacij Filozofske fakultete in NUK. Oddaljen dostop za študente, diplomante in osebje FF in NUK.)

PTSDpubs
PTSDpubs (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)

RILM Abstracts of Music Literature
RILM (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za vse člane knjižnic UL, CTK in NUK)

RILM Music Encyclopedias
RILM Music Encyclopedias (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL in CTK ter vse člane NUK)

Royal Society of Chemistry Gold
RSC Gold (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)

SAGE Journals Online
Sage Journals (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente, diplomante in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)

SAGE knowledge
SAGE knowledge (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente, diplomante in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)

SCHADIS
SCHADIS (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za vse člane knjižnic UL, CTK in NUK)

Science
Science (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)

Science Citation Index Expanded
Web of Science (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)

ScienceDirect
ScienceDirect (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)

SCOPUS
SCOPUS (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za vse člane knjižnic UL, CTK in NUK)

Social Sciences Citation Index
Web of Science (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)

Social Services Abstracts
Social Services Abstracts (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za vse člane knjižnic UL, CTK in NUK)

SocINDEX with Full Text
SocINDEX with Full Text (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za vse člane knjižnic UL, CTK in NUK)

Sociological Abstracts
Sociological Abstracts (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za vse člane knjižnic UL, CTK in NUK)

SPORTDiscus with Full Text
SPORTDiscus with Full Text (Dostop z lokacij Fakultete za šport. Oddaljen dostop za študente in osebje Fakultete za šport.)

Springer Protocols
Springer Protocols (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)

SpringerLink
SpringerLink odd.d. (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)

Synthetic Reaction Updates
Syntetic Reaction Update (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)

Tax-Fin-Lex
Tax-Fin-Lex (Dostop z lokacij NUK. Oddaljeni dostop za člane NUK.)

Taylor and Francis Online
Taylor and Francis Online (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)

TEMA® Technology and Management
WTI-Frankfurt eG (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)

The New Pauly Online
The New Pauly Online (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL in CTK ter vse člane NUK)

Ulrich's Web
Ulrichsweb (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL in CTK ter vse člane NUK)

WARC
WARC (Dostop z lokacij FDV in EF. Oddaljen dostop za študente in osebje Fakultete za družbene vede in Ekonomske fakultete.)

Web of Science
Web of Science (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)

Wiley Online Library
Wiley Online Library odd.d. (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)