Oxford Journals Online

Dostopnost
Novi Oxford Journals Online (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)
Oxford Journals Online (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)

14. novembra 2016 se je začela selitev akademskih revij in drugih spletnih produktov Oxford University Press na enotno spletišče Oxford Academic. Najprej bodo na novo platformo selili zbirko revij Oxford Journals Online. Selitev revij bo predvidoma končana do konca meseca, povsem zaživela pa bo s 1. januarjem 2017. Več informacij med Novicami.

Zbirka Oxford Journals Online je namenjena iskanju in branju celotnih besedil člankov iz več kot 300 kakovostnih revij založnika Oxford University Press. Pokriva različna področja medicine, bioloških znanosti, matematike in fizike, prava, humanistike ter družboslovja. Revije so tekoče dostopne od leta 1996 oziroma kasneje, če so začele izhajati po tem letu.
 

Jezik: angleščina
Vir naroča: Narodna in univerzitetna knjižnica

Multidisciplinarna področja Elektronske revije

Ponudnik: Oxford University Press