Viri, dostopni prek oddaljenega dostopa

Za podrobnosti o dostopu podržite kazalec miške nad .
Academic Search Complete
Academic Search Complete (Dostop z lokacij UL, CTK in NUK. Oddaljen dostop za člane knjižnic UL, CTK in NUK)
ACM Digital Library
ACM (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)
Allgemeines Künstlerlexikon Online / Artists of the World Online (AKLO)
Allgemeines Künstlerlexikon / Internationale Künstlerdatenbank - Online (Dostop z lokacij UL, CTK, NIB in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, osebje CTK, NIB in NUK ter člane NUK.)
American Chemical Society Journals
ACS Journals odd.d. (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)
American Physical Society (APS) Journals
APS Journals (Dostop z lokacij Fakultete za matematiko in fiziko, Medicinske fakultete, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje Fakultete za matematiko in fiziko, Medicinske fakultete, CTK in NUK)
Analytical Abstracts
Analytical Abstracts (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)
AnthroSource
AnthroSource (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)
APA PsycTherapy
APA PsycTherapy (Dostop z lokacij UL, CTK in NUK. Oddaljen dostop za člane knjižnic UL, CTK in NUK)
Atla Religion Database with AtlaSerials PLUS
Atla Religion Database with AtlaSerials PLUS (Dostop z lokacij UL, CTK in NUK. Oddaljen dostop za člane knjižnic UL, CTK in NUK)
Avery Index to Architectural Periodicals
Avery Index (Dostopno na lokacijah UL, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL ter vse člane CTK in NUK.)
Basilica Online (Brill)
Basilica Online (Dostop z lokacij UL, CTK, NIB in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, osebje CTK, NIB in NUK ter člane NUK.)
Biblos
biblos (Dostop z lokacij v NUK s članskim geslom. Oddaljen dostop za člane NUK)
Brepolis Latin Complete
The Brepolis Latin Complete (Dostop z lokacij UL, CTK, NIB in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL ter osebje CTK, NIB in NUK.)
Brill eBook Collection
Brill eBook Collection (Dostop z lokacij UL, CTK, NIB in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, osebje CTK, NIB in NUK ter člane NUK.)
Brill’s Encyclopaedia of the Neo-Latin World Online
Brill’s Encyclopaedia of the Neo-Latin World Online (Dostop z lokacij UL, CTK, NIB in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, osebje CTK, NIB in NUK ter člane NUK.)
Brill’s Encyclopedia of China (Brill)
Brill's Encyclopedia of China Online (Dostop z lokacij UL, CTK, NIB in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, osebje CTK, NIB in NUK ter člane NUK.)
Britannica Academic
Encyclopedia Britannica Online AE (Dostop z lokacij UL, CTK, NIB in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, osebje CTK, NIB in NUK ter člane knjižnic UL, CTK, NIB in NUK.)
Business Source Premier
Business Source Premier - vmesnik EBSCOhost (Dostop z lokacij UL, CTK in NUK. Oddaljen dostop za člane knjižnic UL, CTK in NUK)
Business Source: Main Edition
Business Source Premier - vmesnik EBSCOhost (Dostop z lokacij UL, CTK in NUK. Oddaljen dostop za člane knjižnic UL, CTK in NUK)
Chemical Hazards in Industry
Chemical Hazards in Industry (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)
CINAHL Ultimate
CINAHL Ultimate (Dostop z lokacij Zdravstvene fakultete UL. Oddaljen dostop za študente in osebje ZF)
Cochrane Library
Cochrane Library (Dostop z lokacij Zdravstvene fakultete UL. Oddaljen dostop za študente in osebje ZF)
Communication & Mass Media Complete (CMMC)
CMMC (Dostop z lokacij UL, CTK in NUK. Oddaljen dostop za člane knjižnic UL, CTK in NUK)
Contemporary Authors
Literature Resource Center (Dostop z lokacij UL, CTK, NIB in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL ter osebje CTK, NIB in NUK.)
Credo Online Reference Service, Academic Core Collection
Credo Online Reference Service, Academic Core Collection (Dostop z lokacij Filozofske (Odd. za psihologijo), Teološke in Ekonomske fakultete. Oddaljeni dostop za študente, osebje in diplomante FF (Odd. za psih.), TF in EF.)
De Gruyter Online
De Gruyter Online (Dostop z lokacij UL, CTK, NIB in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, osebje CTK, NIB in NUK ter člane NUK.)
Dictionnaire des Philosophes Antiques Online (DPhA)
Dictionnaire des Philosophes Antiques Online (Dostop z lokacij UL, CTK, NIB in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL ter osebje CTK, NIB in NUK.)
Duke University Press
Duke University Press (Dostop z lokacij UL, CTK, NIB in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, osebje CTK, NIB in NUK ter člane knjižnic UL, CTK, NIB in NUK.)
eBook Academic Collection (EBSCOhost)
eBook Collection (EBSCOhost) (Dostop z lokacij UL, CTK in NUK. Oddaljen dostop za člane knjižnic UL, CTK in NUK)
eBook Public Library Collection (EBSCOhost)
eBook Collection (EBSCOhost) (Dostop z lokacij UL, CTK in NUK. Oddaljen dostop za člane knjižnic UL, CTK in NUK)
Emerald Insight
Emerald (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente, diplomante in osebje UL, ki so člani knjižnic UL in CTK ter vse člane NUK)
Encyclopedia Britannica Online Public Library Edition
Encyclopedia Britannica Online AE (Dostop z lokacij UL, CTK in NUK. Oddaljen dostop za člane knjižnic UL, CTK in NUK)
Encyclopedia of Ancient Greek Language and Linguistics (Brill)
Encyclopedia of Ancient Greek Language and Linguistics (Dostop z lokacij UL, CTK, NIB in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, osebje CTK, NIB in NUK ter člane NUK.)
Encyclopedia of Library and Information Sciences
Encyclopedia of Library and Information Sciences (Dostop z lokacij UL, CTK, NIB in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL ter osebje CTK, NIB in NUK.)
Encyclopedia of Slavic Languages and Linguistics Online (Brill)
Encyclopedia of Slavic Languages and Linguistics Online (Dostop z lokacij UL, CTK, NIB in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, osebje CTK, NIB in NUK ter člane NUK.)
ERIC
ERIC na EBSCOhost odd.d. (Dostop z lokacij UL, CTK in NUK. Oddaljen dostop za člane knjižnic UL, CTK in NUK)
Forest Science Database
Forest Science Database (Dostop z lokacij Biotehniške in Veterinarske fakultete UL. Oddaljeni dostop za študente in osebje Biotehniške in Veterinarske fakultete UL)
GreenFILE
GreenFILE odd. d. (Dostop z lokacij UL, CTK in NUK. Oddaljen dostop za člane knjižnic UL, CTK in NUK)
Grove Art Online/Oxford Art Online
Oxford Art Online (Dostop z lokacij UL, CTK, NIB in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, osebje CTK, NIB in NUK ter člane knjižnic UL, CTK, NIB in NUK.)
Grove Music Online/Oxford Music Online
Oxford Music Online (Dostop z lokacij UL, CTK, NIB in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, osebje CTK, NIB in NUK ter člane knjižnic UL, CTK, NIB in NUK.)
GVIN
GVIN.com (Dostop z lokacij FDV, EF in NUK. Oddaljeni dostop za študente in osebje EF ter člane NUK.)
Iconda
Iconda (Dostopno na lokacijah UL, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, NUK ter vse člane CTK.)
IEEE Xplore Digital Library
IEEE Xplore DL (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)
International Encyclopedia of Comparative Law Online (Brill)
International Encyclopedia of Comparative Law Online (Dostop z lokacij UL, CTK, NIB in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, osebje CTK, NIB in NUK ter člane NUK.)
IOP Science (Institute of Physics Journals)
IOP Science (Institute of Physics Journals) (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)
JapanKnowledge Lib
JapanKnowledgeLib (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)
Journal Citation Reports
JCR na Web of Science (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)
JSTOR
JSTOR (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)
Keesing’s World News Archive
Keesing’s World News Archive (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL in CTK ter vse člane NUK)
Kritisches Lexikon zur deutschsprachigen Gegenwartsliteratur (KLG Online)
KLG Online (Dostop z lokacij UL, CTK, NIB in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, osebje CTK, NIB in NUK ter člane knjižnic UL, CTK, NIB in NUK.)
L’Année philologique
L’Année philologique (Dostop z lokacij UL, CTK, NIB in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL ter osebje CTK, NIB in NUK.)
Lexicon of Greek Grammarians of Antiquity (Brill)
Lexicon of Greek Grammarians of Antiquity (Dostop z lokacij UL, CTK, NIB in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, osebje CTK, NIB in NUK ter člane NUK.)
Library & Information Science Collection (LISC)
LISC (Dostopno na lokacijah UL, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL ter vse člane CTK in NUK.)
Library Literature & Information Science Full Text
Library Literature & Inf. Sci. FT odd.d. (Dostop z lokacij UL, CTK in NUK. Oddaljen dostop za člane knjižnic UL, CTK in NUK)
Library, Information Science & Technology Abstracts (LISTA)
LISTA odd.d. (Dostop z lokacij UL, CTK in NUK. Oddaljen dostop za člane knjižnic UL, CTK in NUK)
Linguistics Collection
Lingustics Collection (Dostopno na lokacijah UL, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL ter vse člane CTK in NUK.)
Literature Resource Center (LRC)
Literature Resource Center (Dostop z lokacij UL, CTK, NIB in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL ter osebje CTK, NIB in NUK.)
Loeb Classical Library
Loeb Classical Library (Dostop z lokacij Filozofske in Teološke fakultete ter NUK. Oddaljen dostop za študente, osebje in diplomante FF in TF ter člane NUK, ki so študenti, osebje ali diplomanti UL.)
MasterFILE Premier
MasterFILE Premier odd.d. (Dostop z lokacij UL, CTK in NUK. Oddaljen dostop za člane knjižnic UL, CTK in NUK)
MEDLINE
Medline (EBSCOhost) (Dostop z lokacij UL, CTK in NUK. Oddaljen dostop za člane knjižnic UL, CTK in NUK)
Natural Product Updates
Natural products updates (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)
nature.com
nature.com (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)
Naxos Music Library
Naxos Music Library (Dostop z lokacij UL, CTK in NUK. Oddaljen dostop za člane knjižnic UL, CTK in NUK)
Naxos Music Library Jazz
Naxos Music Library Jazz (Dostop z lokacij UL, CTK in NUK. Oddaljen dostop za člane knjižnic UL, CTK in NUK)
Naxos Video Library
Naxos Video Library (Dostop z lokacij UL, CTK in NUK. Oddaljen dostop za člane knjižnic UL, CTK in NUK)
Newswires
Newswires (Dostop z lokacij UL, CTK in NUK. Oddaljen dostop za člane knjižnic UL, CTK in NUK)
Oxford Handbooks Online
Oxford Handbooks Online (Dostop z lokacij UL, CTK, NIB in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, osebje CTK, NIB in NUK ter člane knjižnic UL, CTK, NIB in NUK.)
Oxford Scholarly Editions Online
Oxford Scholarly Editions Online (Dostop z lokacij UL, CTK, NIB in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, osebje CTK, NIB in NUK ter člane knjižnic UL, CTK, NIB in NUK.)
Perinorm International
Perinorm (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)
PressReader
PressReader (Dostop z lokacij NUK in FDV. Oddaljeni dostop za študente in zaposlene FDV in vse člane NUK.)
ProQuest Dissertations & Theses Global
ProQuest Dissertations (Dostopno na lokacijah UL, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL ter vse člane CTK in NUK.)
ProQuest East Europe & Central Europe Database
ProQuest East Europe & Central Europe Database (Dostop z lokacij FDV. Oddaljen dostop za študente in osebje Fakultete za družbene vede)
PsycArticles
PsycARTICLES (Dostop z lokacij Ekonomske fakultete, Fakulete za družbene vede, Filozofske fakultete, Pedagoške fakultete in NUK. Oddaljeni dostop za študente, diplomante in zaposlene na Ekonomski f., F. za družbene vede, Filozofski f., Pedagoški f.in NUK.)
PsycInfo
PsycINFO (Dostop z lokacij Filozofske in Teološke fakultete ter NUK. Oddaljen dostop za študente, osebje in diplomante FF in TF ter člane NUK, ki so študenti, osebje ali diplomanti UL.)
PsycTests
PsycTests (Dostop z lokacij Filozofske (Odd. za psihologijo), Teološke in Ekonomske fakultete. Oddaljeni dostop za študente, osebje in diplomante FF (Odd. za psih.), TF in EF.)
PTSDpubs
PTSDpubs (Dostopno na lokacijah UL, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL ter vse člane CTK in NUK.)
RILM Abstracts of Music Literature
RILM (Dostop z lokacij UL, CTK in NUK. Oddaljen dostop za člane knjižnic UL, CTK in NUK)
RILM Music Encyclopedias
RILM Music Encyclopedias (Dostop z lokacij UL, CTK in NUK. Oddaljen dostop za člane knjižnic UL, CTK in NUK)
Royal Society of Chemistry Gold
RSC Gold (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)
SAGE Journals Online
Sage Journals (Dostop z lokacij Filozofske (Odd. za psihologijo), Teološke in Ekonomske fakultete. Oddaljeni dostop za študente, osebje in diplomante FF (Odd. za psih.), TF in EF.)
SAGE Research Methods
SAGE Research Methods (Dostop z lokacij FDV. Oddaljen dostop za študente in osebje Fakultete za družbene vede)
SCHADIS
SCHADIS (Dostopno na lokacijah UL, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, NUK ter vse člane CTK.)
Science
Science (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)
ScienceDirect
ScienceDirect (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)
SCOPUS
SCOPUS (Dostop z lokacij UL, CTK, NIB in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL ter osebje CTK, NIB in NUK.)
Social Services Abstracts
Social Services Abstracts (Dostop z lokacij UL, CTK in NUK. Oddaljen dostop za člane knjižnic UL, CTK in NUK)
SocINDEX with Full Text
SocINDEX with Full Text (Dostop z lokacij UL, CTK in NUK. Oddaljen dostop za člane knjižnic UL, CTK in NUK)
Sociological Abstracts
Sociological Abstracts (Dostopno na lokacijah UL, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL ter vse člane CTK in NUK.)
Sources Chrétiennes Online
Brepolis (Dostop z lokacij UL, CTK, NIB in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL ter osebje CTK, NIB in NUK.)
SPORTDiscus with Full Text
SPORTDiscus with Full Text (Dostop z lokacij Fakultete za šport. Oddaljen dostop za študente in osebje Fakultete za šport.)
Springer Protocols
Springer Protocols (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)
SpringerLink
SpringerLink odd.d. (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)
Synthetic Reaction Updates
Syntetic Reaction Update (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)
Tax-Fin-Lex
Tax-Fin-Lex (Dostop z lokacij NUK. Oddaljeni dostop za člane NUK.)
Taylor & Francis eBooks
Taylor & Francis eBooks (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)
Taylor and Francis Online
Taylor and Francis Online (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)
TEMA® Technology and Management
WTI-Frankfurt eG (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)
The New Pauly Online (Brill)
The New Pauly Online (Dostop z lokacij UL, CTK, NIB in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, osebje CTK, NIB in NUK ter člane NUK.)
Brill's New Pauly Supplements Online I (Dostop z lokacij UL, CTK, NIB in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, osebje CTK, NIB in NUK ter člane NUK.)
Brill's New Pauly Supplements Online II (Dostop z lokacij UL, CTK, NIB in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, osebje CTK, NIB in NUK ter člane NUK.)
The New Pauly Online (Brill)
The New Pauly Online (Dostop z lokacij UL, CTK, NIB in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, osebje CTK, NIB in NUK ter člane NUK.)
Brill's New Pauly Supplements Online I (Dostop z lokacij UL, CTK, NIB in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, osebje CTK, NIB in NUK ter člane NUK.)
Brill's New Pauly Supplements Online II (Dostop z lokacij UL, CTK, NIB in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, osebje CTK, NIB in NUK ter člane NUK.)
The New Pauly Online (Brill)
The New Pauly Online (Dostop z lokacij UL, CTK, NIB in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, osebje CTK, NIB in NUK ter člane NUK.)
Brill's New Pauly Supplements Online I (Dostop z lokacij UL, CTK, NIB in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, osebje CTK, NIB in NUK ter člane NUK.)
Brill's New Pauly Supplements Online II (Dostop z lokacij UL, CTK, NIB in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, osebje CTK, NIB in NUK ter člane NUK.)
Ulrich's Web
Ulrichsweb (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL in CTK ter vse člane NUK)
WARC
WARC (Dostop z lokacij FDV in EF. Oddaljen dostop za študente in osebje Fakultete za družbene vede in Ekonomske fakultete.)
Web of Science Core Collection
Web of Science Core Collection (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)
Wiley Online Library
Wiley Online Library odd.d. (Dostop z lokacij Univerze v Ljubljani, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in osebje UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK)