Informacijski viri

 1. Proquest e-book Central Social Science

  Kategorija: Družboslovje in humanistika Komunikologija Management Politologija Sociologija Trženje Vojaške vede    Tip: Elektronske knjige

  Zbirka elektronski knjig Proquest e-book Social Science je namenjena iskanju, branju in izposoji več kot elektronskih knjig s področij področij novinarstva, politologije, mednarodnih odnosov, družboslovne informatike, statistike, sociologije, kulturologije, menedžmenta, kadrovskega menedžmenta, obramboslovja, tržnega komuniciranja ipd.

  Prijavljeni uporabniki si knjigo v celoti ali posamezna poglavja lahko naložijo na svoje naprave. Za to potrebujejo brezplačni program Adobe Digital Edition za uporabo na računalnikih in Bluefire Reader za uporabo na pametnih telefonih in tablicah.

  Dostopnost:

   

  več

 2. WARC

  Kategorija: Ekonomija Komunikologija Sociologija Trženje    Tip: Besedila člankov

  Zbirka WARC zagotavlja dostop do prek 8000 polnih besedil člankov s področja trženja in oglaševanja iz revij kot so Market Leader, The Journal of Advertising Research, International Journal of Advertising , The International Journal of Market Research, itd. Poleg tega vsebuje okoli 5000 nagrajenih študij primera, na primer: New Zealand Effies 2011, DMA ECHO Awards 2011, EACA Euro Effies 2011, Australian Effies 2011, WPP Atticus Awards 2010, itd. V zbirki lahko najdete tudi konferenčne publikacije, statistične podatke, ter novice s področja marketinga in oglaševanja.

  Jezik: angleščina
  Vir naroča: Ekonomska fakulteta in Fakulteta za družbene vede

  Dostopnost:

  • WARC (Dostop z lokacij FDV in EF. Oddaljen dostop za študente in osebje Fakultete za družbene vede in Ekonomske fakultete.)

   

  več